Veelgestelde vragen / FAQ

Heb je een vraag? Kijk eerst hieronder of het anwoord er tussen staat. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Losse cursussen

Levenslang toegang tot een losse cursus betekent dat je deze kunt volgen zolang als deze op het platform van House of Training beschikbaar is. Je kunt eerdere lessen en video’s dus zo vaak terug kijken als dat jij wilt. 

Mocht een cursus van het platform af gehaald worden, dan garanderen we dat je in ieder geval nog 12 maanden de tijd hebt om de cursus te volgen, of we stellen de cursus als download beschikbaar zodat je deze op je eigen computer kunt bewaren en bekijken.

Uiteraard krijg je ruim van tevoren een bericht als er een cursus van het platform wordt gehaald.

Lidmaatschappen

Je hoeft een lidmaatschap niet te beëindigen, dat stopt na de aangegeven periode vanzelf. Er wordt niets automatisch verlengd, je zit nergens aan vast. Wil je toch toegang houden? Koop dan opnieuw een lidmaatschap!

Log in en klik op het tabblad “Mijn lidmaatschappen” in het dashboard. Hier vind je je lidmaatschap terug. Op het kaartje van het lidmaatschap staan de startdatum en de duur van het lidmaatschap vermeld.

Account en wachtwoord

Zodra je ingelogd bent, zie je rechtsboven in de pagina een blauwe knop “Mijn cursussen”. Klik erop en je gaat meteen naar de afdeling met jouw cursussen in het dashboard.

Zodra je inlogt, kom je op je  je Dashboard. Ben je al ingelogd, klik dan op de blauwe knop ‘Mijn Cursussen’ of op het menu-item in/uitloggen om naar het Dashboard te gaan.

Als je in wilt loggen, vind je onderin het formulier een link “Wachtwoord vergeten? Klik erop, vul je email adres in, en je krijgt een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Zodra je inlogt, kom je op je  je Dashboard. Ben je al ingelogd, klik dan op de blauwe knop ‘Mijn Cursussen’ of op het menu-item in/uitloggen om naar het Dashboard te gaan. Onder de menuoptie ‘Accountgegevens’ vind je gegevens over je inlognaam en wachtwoord. Onder ‘Adres’ vind je je adresgegevens voor de factuur.

Zodra je inlogt, kom je op je  je Dashboard. Ben je al ingelogd, klik dan op de blauwe knop ‘Mijn Cursussen’ of op het menu-item in/uitloggen om naar het Dashboard te gaan. Onder de menuoptie ‘Adres’ vind je je persoonlijke gegevens als naam en adres. Klik op ‘Bewerken’ om deze te wijzigen.

Zodra je iets aangeschaft hebt, of jezelf hebt ingelogd, zie je rechtsboven in de pagina een knop “Mijn cursussen”. Klik erop en je gaat meteen naar de afdeling in je dashboard met jouw gekochte cursus(sen).

Een losse cursus kun je volgen zolang als dat deze op het platform van House of Training beschikbaar is. Je kunt eerdere lessen en video’s dus zo vaak terug kijken als dat jij wilt. 

Mocht een cursus toch van het platform af gehaald  worden, dan garanderen we dat je in ieder geval nog 12 maanden de tijd hebt om de cursus te volgen. Uiteraard krijg je daar van tevoren een bericht over.

Heb je een lidmaatschap aangeschaft? Je kunt dan zolang als dat je een actief lidmaatschap hebt de cursussen blijven volgen. Zodra het lidmaatschap afloopt, stopt ook automatisch de toegang tot alle cursussen.

Technische vragen

Per 28 september 2021 is House of Training over gegaan op een nieuw systeem. Met een oud account van het vorige systeem kan je niet meer inloggen, deze bestaat niet meer. 

Proberen om een nieuw wachtwoord aan te vragen is zinloos, omdat je oude inlognaam niet meer bij ons bekend is. Maak een nieuw account aan, en je kan weer producten bij ons kopen, inloggen en cursussen bekijken!

Controleer eerst of je bent ingelogd. Nee? Log in, en dan is het probleem waarschijnlijk verholpen.

Ben je ingelogd en speelt de video niet? Controleer of je nog wel ingeschreven ben. Je vindt de status van je inschrijving in je Dashboard, bij mijn cursussen. Staat de status op “Verlopen”? Dan heb je waarschijnlijk geen geldig lidmaatschap meer.

Heb je geen lidmaatschap maar een cursus met levenslange toegang gekocht, en staat de status op “Ingeschreven”? Log uit, leeg de cache van je browser, en log opnieuw in. Je kunt ook een andere browser, of een incognito-venster gebruiken. Na het legen van de cache zou alles weer moeten werken.

Werkt geen van bovenstaande oplossingen? Neem dan contact op: info@house-of-training.nl

Zodra je werkzaam bent in de creatieve industrie, dan is de kans groot dat je sowieso ook gebruik zult moeten maken van pakketten die enkel een Engelse Interface hebben. Binnen de creatieve industrie is kennis van de Engelse vaktermen dan ook onontbeerlijk. Wij denken op deze manier juist te kunnen bijdragen aan een betere communicatie.

We benoemen in onze cursussen wel altijd ook de Nederlandse vaktermen, dus ook met een Nederlandse versie van de software zijn de cursussen te volgen.

Ja, onze video’s zijn ondertiteld. Klik op het knopje CC (Choose Captions) rechts onderin de video player. Kies ‘Nederlands’ en de ondertiteling voor de video staat aan. 

Videocursussen

Mail naar info@house-of-training.nl en omschrijf zo goed mogelijk om wat voor onderwerp het gaat.

Sommige cursussen en hoofdstukken hebben inderdaad geen oefenmateriaal dat je kunt downloaden en gebruiken. Wij zijn dan van mening dat je deze niet persé nodig hebt om toch het geleerde te kunnen oefenen.

Rechts onderin de afspeelbalk van de video klik je op ‘CC’ en kies je voor ‘Nederlands’.

Ja, veel cursussen zijn voorzien van studiemateriaal. Deze kun je  downloaden bij de cursusinformatie. Je mag dit materiaal voor oefendoeleinden gebruiken.

Nee het studiemateriaal dat wij aanbieden is puur voor studiedoeleinden bedoeld. Het hergebruiken of verspreiden van afbeeldingen, video, audio en alle overige bestanden is niet toegestaan.

Nee, we willen alle software pakketten en technieken die gangbaar zijn in de creatieve sector opnemen in ons aanbod. Maar Adobe neemt daarin wel een sterke positie in.

Over House-of-Training en House-of-Media

Van oorsprong zijn House-of-Training en House-of-Media twee bedrijven. House-of-Media legde zich voornamelijk toe op het verzorgen van klassikaal onderwijs, en House-of-Training hield zich bezig met het online leren en het vervaardigen van video-tutorials.

In de loop van de jaren zijn beide bedrijven qua werkzaamheden steeds meer naar elkaar toe gegroeid en ontstond er steeds meer cross-over tussen beide leervormen.

Vanaf 2021 profileren wij ons niet meer als twee losse bedrijven, maar bundelen we de krachten in één duidelijke en overzichtelijke website, voor beide bedrijven gelijk.

Merk jij als klant hier in de praktijk veel van? Nee, natuurlijk niet, want achter zowel House of Media als achter House of Training zit hetzelfde enthousiaste team van professionals!

House-of-Training bestaat uit een klein team van vaste medewerkers. Maar we werken veel samen met professionele docenten en vakfanaten uit heel Nederland.

Wij zoeken altijd graag contact met professionele docenten die ook nog eens werkzaam zijn in de praktijk en over goede didactische vaardigheden beschikken. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@house-of-training.nl

Klachten

Jazeker, dat stellen wij zelfs op prijs! Fouten maken we allemaal, maar we streven naar perfectie! Mail ons gerust: info@house-of-training.nl

Mail naar info@house-of-training.nl en omschrijf zo goed mogelijk het probleem en/of je klacht.