Wat klanten van onze online cursussen zeggen:

5/5

Leerzame beginnerscursus

Leuke en erg uitgebreide beginnerscursus. Verschillende tools worden helder uitgelegd. Houd er wel rekening mee dat het doorlopen+oefenen van de cursus je waarschijnlijk veel meer tijd kost dan de aangegeven (video)tijd van 4 uur ;-).

Snel op weg met Adobe Illustrator

4/5

Goede cursus

Prima cursus met uitgebreide en duidelijke informatie over de ins and outs van after Effects. Heel leerzaam. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en het is goed te volgen.

Starten met animeren in Adobe After Effects

5/5

Duidelijk uitgelegd.

Erg duidelijk uitgelegd door Belinda Kampf. Eerder aan een schriftelijke cursus begonnen. Deze manier werkte voor mij beter en had zin om verder te gaan.

Basiskennis HTML5

4/5

Handige cursus

Prima cursus. Rustig en heldere uitleg. De duur 1, 47 minuten is de totale tijd van de video’s. Om zelf direct te oefenen (oefening baart kunst), heb ik er wel 5 uur mee gewerkt. Inmiddels is een nieuwe versie van iMovie beschikbaar, waardoor een aantal dingen zijn veranderd. Deze zijn echter niet onoverkomelijk met behulp van zoeken op google.
Heel veel tips en trucs gehad.

Videomontages maken met iMovie

5/5

Cursus twee keer gevolgd

Zojuist heb ik de cursus “Webdesign met HTML en CSS” voor de tweede keer geheel gevolgd. Ik heb de cursus nu niet meer nodig.
Ik ben dankbaar dat ik de lessen heb kunnen volgen, het stond al jaren op de to-do list.
Van CSS wist ik zo goed als niets. Tijdens de eerste keer volgen was het hele begrippenkader nog zo nieuw dat er in het begin vrijwel geen beeld gevormd kon worden. Mijn aantekeningen bleken toch wel erg onvolledig. Tot overmaat van ramp ontstond er pal na de eerste keer een tsunami van activiteiten op ander gebied en had ik het veel te druk voor CSS.
Nu kan de uitgebreide taak beginnen om mijn site, die zo’n 100 (honderd) pagina’s groot is en volgens mij geschreven is in html1 of html0, om te zetten naar html5 met css3.
Dank.

Basiskennis Layout van webpagina’s

5/5

Prettige stem, duidelijke uitleg

Ik ben erg blij met deze cursus van Jildou! Ze heeft een erg rustige en prettige stem om naar te luisteren wat zorgt voor meer concentratie. Daarnaast legt ze de stof goed uit en neemt de tijd per onderdeel. Zelfs het gelijktijdig oefenen is prima bij te houden, zonder dat het langdradig of verwarrend wordt. Alle -voor een beginner- relevante aspecten komen aan bod. Dankjewel Jildou!

Starten met Adobe InDesign

4/5

Duidelijke uitleg

De basisprincipes worden duidelijk uitgelegd. Met deze tools kun je een video monteren en beginnen met verder ervaring opdoen in de montage. Het is wel zo dat je het regelmatig bij moet houden, anders verleer je alles weer snel. Dat geldt voor alle Adobe programma’s.

Videomontage met Adobe Premiere

5/5

Fijne cursus!

Erg fijne cursus voor de basisprincipes van grafisch vormgeven. Leuk dat je meegenomen wordt in de geschiedenis van vormgeven, de betekenissen van kleuren en vormen en nog meer veel! Goed te volgen en prettig om Belinda zelf bezig te zien in haar ontwerp proces! Praktijkgericht en visueel, daar leer je van! Deze cursus heeft mijn enthousiasme in grafisch vormgeven nog meer vergroot en ik kan niet wachten met deze kennis rijker aan de slag te gaan. Dit smaakt naar meer!

Grafische Vormgeving

4/5

Veel geleerd van joomla!

Prima cursus

Starten met Joomla CMS

5/5

Goede informatieve cursus

Goede informatieve cursus met veel praktische tips rustig uitgelegd. De duur van de filmpjes is precies goed waardoor je er vrij snel doorheen kunt gaan maar wel alle info goed tot je neemt.

Communiceren met infographics

5/5

geweldig

Had nog helemaal geen kennis van Cinema 4D en heb echt het gevoel dat het begin echt wel gemaakt is. Hoop ook echt dat Anco een vervolg op deze cursus maakt, dat ie er nog dieper op ingaat. Heb me natuurlijk al ingeschreven op zijn andere trainingen. Wel 1 opmerking, soms ging het echt te snel, waardoor ik echt de draad kwijtraakte en meerdere malen de video opnieuw moest startten. Maar voor de rest, echt een top cursus.

Starten met Cinema 4D

5/5

Top cursus voor wie aan de slag wil met een eigen cursus

In de cursus Screencasting met Camtasia legt Belinda Kampf heel duidelijk uit hoe je vanaf begin tot einde met alle modules aan de slag kan.

Screencasting met Camtasia voor de Mac

4/5

goeie cursus

Goeie klantenservice ook. duidelijke filmpjes

Vormgeven met CSS3

5/5

Duidelijke uitleg!

Stapsgewijs word je meegenomen in het proces om een ePUB te maken. Keuzes worden gemotiveerd. Duidelijk verhaal waar ik veel van heb geleerd.

Reflowable ePUB met InDesign

5/5

Goede en duidelijke cursus

Goede cursus en duidelijke cursus die op een heldere manier toont hoe het moet. Erg leerrijk.

Adobe Fuse & Photoshop 3D

4/5

Goede basiskennis opgedaan!

Bedankt Belinda voor desimpele en duidelijke uitleg!

Basiskennis HTML5

5/5

Duidelijke en fijne uitleg

Heel duidelijke, rustige uitleg die ervoor gezorgd heeft dat ik weer even mijn kennis van Sketchup heb op kunnen frissen. Erg fijn!

Starten met SketchUpMake

5/5

Veel werk, maar de moeite meer dan waard

Voor een productie van een slordige 166 pagina’s kreeg ik de opdracht deze ook nog ‘even’ digitaal toegankelijk te maken. Dat was best slikken, want dat had ik nog nooit gedaan. Maar met de Online Cursus Toegankelijke PDF met InDesign van House of Training kon ik een flink aantal zaken relatief eenvoudig oplossen. Het is natuurlijk sterk aan te raden deze cursus eerst te volgen en dan pas aan een productie van flinke omvang te beginnen, maar goed.

De onderwerpen en onderdelen van de cursus zijn goed behapbaar en pakken steeds een klein onderdeel bij de kop. Als je reeds met een eigen productie bezig bent is de aangegeven duur van de cursus niet echt realistisch, omdat je de voorbeelden vaak op meer dan één onderdeel toe moet passen. Houdt daar dus ook zeker rekening mee als je aan de cursus begint.

Beantwoording van de vragen die ik had bij de video’s ging zeer snel. Al met al een absolute aanrader om deze cursus te volgen!

Toegankelijke PDF met InDesign

4/5

Veel geleerd van joomla!

Prima cursus

Starten met Joomla CMS

5/5

Binnen een maand Premiere Pro CC onder de knie

Ik ben plusminus een maand geleden begonnen met de Cursus Videomontage met Premiere Pro CC. Met oefenen erbij een half uurtje per dag. Het had ook sneller gekund, maar ik heb ook veel anderen dingen te doen. Het resultaat is dat k het nu allemaal onder de knie heb.

Ik raad deze cursus zeer aan. Vooral voor mensen die niet zo veel tijd overhouden. Een half uurtje per dag is genoeg om het binnen een maand onder de knie te krijgen. Belinda bedankt!

Videomontage met Adobe Premiere

5/5

Zeer enthousiast over deze cursus!!

Belinda Kampf heeft mij zó geïnspireerd met deze cursus, dat ik heb besloten om meerdere cursussen van haar te volgen. Het is duidelijke taal, goed uitgelegd, vooral rustig en ze heeft mij veel Eyeopeners gegeven. En ook de opdrachten waren heel leuk om te maken, al waren ze soms niet echt makkelijk! Belinda heeft ongekend veel ervaring en verstaat haar vak! Het is heel leuk om iemand met zoveel passie te horen spreken over haar werk. Ik heb heel veel geleerd in deze cursus en daar wil ik Belinda dus enorm voor bedanken.

Grafische Vormgeving

5/5

prima cursus

Rustige en stap voor stap uitleg. Helpt je erg snel op weg.

Starten met Adobe InDesign

5/5

praktisch zeer toepasbaar

Ik heb erg veel aan deze cursus gehad! Ik had me een beetje in een opdracht gebluft voor het maken van een infographic. Door stapsgewijs de cursus te doorlopen heb ik deze voor mij eerste echte infographic tot volle tevredenheid van mijn klant kunnen afronden! Dank je wel Belinda:)

Infographics maken met Adobe Illustrator

4/5

goede cursus

Ik heb veel geleerd van deze duidelijke cursus. Dankjewel!

Snel op weg met Adobe Illustrator

5/5

superleuk

superleuk en goed te volgen – ik ga het zeker proberen

Cinemagraphs maken met Photoshop

5/5

Informatieve lessen

Ook bij deze cursus veel dingen geleerd die ik nog niet wist. Dacht altijd dat de animatie alleen mogelijk waren met javascript.

Vormgeven met CSS3

5/5

Leerzame cursus CSS

Een zeer duidelijke cursus. Zeer heldere en rustige uitleg waarbij telkens ‘oorzaak en gevolg’ wordt weergegeven. Dat vind ik een heel fijne manier van leren. Daarbij zijn de voorbeeldbestanden erg bruikbaar.
Zeer geschikte cursus voor de beginner, maar ook als opfriscursus van CSS3.

Webdesign en Layout met CSS

5/5

Goede introductie van unity3D

Goede introductie van unity3D, vooral als je geen ervaring hebt met het bouwen van een interactieve omgeving in 3D. Heldere uitleg van het installeren tot het maken van eerste interactieve omgeving. Je krijgt een aantal functies (die in het Nederlands worden uitgelegd) om eenvoudige interacties mogelijk te maken, je hoeft dus niet te leren programmeren. Foutmeldingen worden goed uitgelegd zodat je niet gelijk vast loopt als je iets verkeerd doet. Mijn dochter heeft de cursus gebruikt om een interactieve ansichtkaart te maken. Je moet wel enige ervaring hebben in het werken met je computer en bestand locaties.

Starten met Unity

5/5

Werken met Adobe Animate.

Nadat ik al diverse cursussen van Belinda had gevolgd met betrekking tot HTML en CSS, besloten om deze cursus te volgen. Wederom word alles om een prettige manier door Belinda uitgelegd. Bedankt daarvoor.

HTML5 Canvas in Animate CC JavaScript Basics

5/5

Duidelijk en complete uitleg

Duidelijke en complete cursus over het gebruik van iMovie. Voor beginners alle in en outs, maar ook voor de iets meer gevorderde gebruiker zitten er nog nieuwe onderdelen in.

Videomontages maken met iMovie

5/5

Basis cursus CSS3 - Webdesign en Layout

Dit is mijn tweede cursus waar Belinda Kampf de instructeur is.
Belinda geeft deze cursus erg duidelijk en met goede voorbeelden. Erg fijn dat je gelijk kunt oefen in de bijgeleverde werkbestanden. Ik kijk uit naar de volgende training Webdesign met HTML en CSS.👍

Webdesign en Layout met CSS

4/5

Goede cursus

Goede cursus, fijn en duidelijk uitgelegd. Ook handig dat er aparte stukken zijn voor Cinema 4D Lite, voor de mensen die het programma (nog) niet gekocht hebben. Een goede manier om uit te vinden of Cinema 4D iets voor je is, en wat je er mee kan.

Starten met Cinema 4D

5/5

Top

Goede basis

Reflowable ePUB met InDesign

5/5

Cursus sketchup

Deze basis cursus voor sketchup is erg duidelijk en fijn.
Zelfs voor mensen die al iets meer ervaren zijn met sketchup kun je nog makkelijke tips en tricks uit de cursus halen.

Starten met SketchUpMake

5/5

Cursus Adobe Illustrator

Helpt je fantastisch op weg met Adobe Illustrator

Snel op weg met Adobe Illustrator

4/5

Heldere, fijn te volgen cursus

Goed te volgen, heb veel tips gehad en ben er echt wijzer uit geworden.

Starten met Adobe InDesign

5/5

Goede cursus

Ik vond het een hele duidelijke cursus. Ook voor echte beginners zoals ik die overweldigd zijn door alle schermen. Na de cursus had ik een leuk spel gemaakt en door gestuurd. En heb ik echt het idee dst ik hier mee verder kan.

Starten met Unity

5/5

Goede cursus voor het maken van een toegankelijke pdf met InDesign

Duidelijke uitleg en presentatie zeer prettig.

Toegankelijke PDF met InDesign

5/5

Gestructureerd en bomvol goede tips

Duidelijke en prettige uitleg van de mogelijkheden in Adobe After Effects, bomvol met goede tips en voorbeelden. Belinda is hierin zeer gestructureerd. Aanrader!

Starten met animeren in Adobe After Effects

5/5

buitengewoon overzichtelijk

Belinda Kampf heeft deze cursus buitengewoon overzichtelijk opgezet. Aan de opbouw is te zien dat een zorgvuldige voorbereiding vooraf is gegaan. Met een leuk decor, waarin allerlei animaties de revue passeren, die je leert toepassen. Belinda voorziet de video’s van duidelijk commentaar, met een prettige spreekstem. Ik kan nu aan de slag met het zelf maken van interactieve animaties. En mocht ik iets niet meer weten, dan kan ik de video’s alijd opnieuw bekijken.

HTML5 Canvas in Animate CC JavaScript Basics

5/5

duidelijke uitleg

duidelijk uitgelegd, het is makkelijk om te begrijpen

Starten met Unity

5/5

Leuke cursus

Ik vond het een hele leuke cursus kan niet wachten om nog meer te gaan leren.

Starten met Cinema 4D

5/5

duidelijk

In deze cursus wordt de basis van Adobe Animate duidelijk uitgelegd, helemaal de moeite waard!

HTML5 Canvas in Animate CC JavaScript Basics

5/5

Duidelijk

Duidelijke uitleg en makkelijk te volgen. Bij vraag of opmerking snelle reactie retour.

Screencasting met Camtasia voor de Mac

5/5

Prima cursus heldere uitleg

goeie beginners cursus

Webdesign en Layout met CSS

5/5

Duidelijke uitleg met veel voorbeelden

De video’s zijn erg duidelijk, zeker ook omdat er veel voorbeelden worden gegeven. De cursus geeft veel inzicht en inspireert om er verder mee aan de slag te gaan.

Grafische Vormgeving

4/5

Bondige cursus met overzichtelijke pointers.

Ik ga in het vervolg zeker een cheatsheet van type en vormen met een voorbeeld van type compositie gebruiken als conceptvoorstel.

Communiceren met infographics

4/5

LEUKE korte cursus

weer wat nieuw photoshop mogelijkheden geleerd..

Cinemagraphs maken met Photoshop

5/5

Goede basiscursus

De lesstof is overzichtelijk en de basis wordt goed uitgelegd. In het laatste hoofdstuk wordt het echt interessant en worden er onderwerpen besproken om de website op een makkelijke manier mooi te kunnen maken.

Basiskennis Layout van webpagina’s

5/5

Helder, beknopt en compleet!

“Deze cursus was voor mij zeer handig. Ik heb al enige ervaring met Illustrator. Weinig constante herhalingen en gebla bla eromheen. Heerlijk.
Ik heb aantekeningen gemaakt van alle inhoud. Wat eventueel wel ietsje beter zou kunnen is de kapstok wat helderder maken: wat ben je aan het doen? Wanneer gaan we de diepte in? Eerst uitleggen wat er gaat worden uitgelegd. Maar alsnog was het een heldere cursus en ik heb er veel van geleerd!”

Infographics maken met Adobe Illustrator

5/5

Prima Cursus

“Met een rustige en prettige stem worden alle onderdelen van de tools op een logische en begrijpbare manier behandeld.
Na het volgen van deze cursus en de nodige oefeningen ben je zeker in staat om mooie 3D objecten te maken.”

Starten met SketchUpMake

4/5

Joomla

Geeft op hoofdlijnen een duidelijk verhaal over Joomla

Starten met Joomla CMS

5/5

Heldere introductie animeren in after effects

altijd fijn om een curcus van deze lerares te volgen. Fijn stemgeluid en legt alles rustig en duidelijk uit

Starten met animeren in Adobe After Effects

4/5

Leerzame cursus!

In een kort tijdbestek veel geleerd over Imovie. Als je iets met imovie in elkaar moet zetten is het zeker een handige cursus.

Videomontages maken met iMovie

5/5

Praktisch en nuttig

Ik werk sinds een half jaar als leerling programmeur bij een IT-bedrijf. Daarbij ben ik al regelmatig in de praktijk de onderwerpen uit deze cursus tegengekomen. Het is echter heel fijn om de theorie een keer rustig uitgelegd te krijgen. Ik ga de video’s zeker nog een keer bekijken om goed tot me te laten doordringen wat allemaal mogelijk is en hoe alles werkt.

Basiskennis Layout van webpagina’s

4/5

Erg leerzaam

Wat heb ik hier veel aan gehad , wat een duidelijke uitleg en alles wordt behandeld. Ik ben nu klaargestoomd voor camtasia

Screencasting met Camtasia voor de Mac

5/5

Goede balans tussen theorie en praktijk in Illustrator. Met zeer bruikbare voorbeelden!

Zeer duidelijke cursus. Eerst wat uitleg over waar je op moet letten bij een infographic en dan hoe je die maakt in Illustrator. Ik kende zelf Illustrator nog helemaal niet en kon goed mee. De voorbeelden die Belinda aanhaalt zijn de moeite waard om te onthouden! Met veel noteerwerk deed ik er wel wat langer over dan 2 uur en 45 minuten.

Infographics maken met Adobe Illustrator

5/5

Top cursus!

Uitstekende cursus basis van HTML. Duidelijke uitleg met goede praktische oefeningen.

Basiskennis HTML5

4/5

goede aanvulling

Goede aanvulling op de basiscursus html & css

Vormgeven met CSS3

4/5

Fuse

Ik kende deze applicatie niet – best grappig – ga het zeker eens proberen – deze cursus geeft goede basisinformatie over fuse in combi met photoshop

Adobe Fuse & Photoshop 3D

5/5

Goede cursus

Duidelijke en kalme uitleg.

Toegankelijke PDF met InDesign

5/5

Ik kijk nu met andere ogen naar infographics

Als communicatieadviseur en oud-journalist dacht ik al het nodige te weten van wat een infographic goed maakt of minder geslaagd, maar dankzij deze korte verhelderende cursus kan ik mijn mening veel beter onderbouwen. Ik ga zeker verder neuzen bij de cursussen van Belinda.

Communiceren met infographics

4/5

Leuke cursus

Een leuke cursus met goede uitleg.

Cinemagraphs maken met Photoshop

4/5

Joomla

Even de kennis opgefrist!!

Starten met Joomla CMS

5/5

duidelijke uitleg

Fijne cursus sommige video’s moest ik wel 2 x bekijken om het te snappen maar dat kan uiteraard.
ook goed voor later als naslag werk.

Videomontage met Adobe Premiere