Ervaringen van cursisten met House of Media

5/5

Het tempo wordt aangepast aan de cursisten wat erg fijn is.

Ik heb de opleidingen DTP en Informatie Media Vormgever gedaan en ik heb er geen negatief woord over te zeggen. Tijdens een lesdag wordt er veel behandeld, wat in het begin wel wennen was. De informatie die gegeven wordt is erg duidelijk en goed goed te volgen. Het tempo wordt aangepast aan de cursisten wat erg fijn is. De sfeer is er huiselijk en gezellig, maar des ondanks hangt er ook wel een door-pak-sfeertje. en de lunch wordt verzorgd!

Het huiswerk dat opgegeven wordt kan best veel zijn, maar het is duidelijk, en ik vond het leuk om te maken. De video’s die je kijken kan zijn lekker duidelijk en too the point, waardoor het makkelijk is om je vraag op te zoeken.

Ik heb het heel leuk gehad tijdens de opleiding! Het was bijna jammer dat het maar een half jaartje duurde. Het was kort, maar ik heb in een korte tijd ontzettend veel geleerd. Ik zou het iedereen aanraden!

Hayden Wiersma volgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Informatie Media Vormgever

5/5

Deskundige mensen, goeie lessen en ook nog eens een super goeie sfeer!

Ik koos voor House of Media omdat ik in korte tijd mijn dtp skills wilde verbeteren en daarvoor ook een erkend certificaat kreeg. Ik heb in korte tijd veel geleerd en mijn kennis van met name illustrator en indesign enorm uitgebreid. Hier heb ik dagelijks als illustrator zijnde die ook haar eigen boeken maakt zoveel profijt van!

De lessen zijn deskundig, gezellig, de begeleiding is goed en de sfeer ook.

In de middag pauze een uitgebreide lunch die je gezellig samen nuttigt. Ik beveel House of Media beslist aan als je een upgrade van digitale kennis kiest, ik heb er enorm goede herinnering aan en veel aan gehad! Deskundige mensen, goeie lessen en ook nog eens een super goeie sfeer!

Edith Stultiens – Edith Stultiens Illustraties volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing 

5/5

Zeker een aanrader voor iemand die er voor de volle 100% voor wil gaan en persoonlijke begeleiding belangrijk vindt.

Ik heb voor de House of Media gekozen, omdat ik een deeltijdopleiding zocht die goed te combineren is met een gezin met 3 jonge kinderen en werk. Ik moest er wel ruim een uur voor rijden, maar dat had ik er graag voor over. De lessen waren intensief, maar door de goed lunch tussen de middag goed vol te houden. Belinda en Jildou zijn bevlogen docenten met veel energie en enthousiasme Waar door jezelf ook enthousiast wordt. Zeker een aanrader voor iemand die er voor de volle 100% voor wil gaan en persoonlijke begeleiding belangrijk vindt. Doen dus!

Karin Wolters volgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Grafische Vormgeving

5/5

Na de opleiding DTP had ik binnen twee maanden een baan bij een mediabedrijf!

Ik wilde een gedegen opleiding DTP volgen in een korte tijd. Dit is heel goed gelukt bij House of Media. Ik heb voor Groningen gekozen omdat mijn dochter daar studeerde. Na de opleiding DTP had ik binnen twee maanden een baan bij een mediabedrijf! Daar werk ik al weer zes jaar. De lessen, gegeven door Jildou, waren een feestje, alles werd snel maar duidelijk en helder uitgelegd, het enthousiasme en kundigheid waarmee ze dit doet heb ik als heel positief ervaren. Het huiswerk was daardoor ook geen moeite, ik werd (nog meer) gemotiveerd door de sfeer en ging fluitend om 5 uur ’s ochtends uit bed om van Texel naar Groningen te rijden elke week!!

Daarbij zijn de mensen bij House of Media heel gezellig en open. Je kon ze altijd alles vragen, niets was teveel.

Alleen misschien de lunch, haha. Elke week soep en broodjes van een restaurantje uit de buurt. Als je er over denk om een opleiding te volgen kan ik je Groningen zeer aanbevelen, ik mis het nog weleens!

Joke Cofino volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

De cursus was ontzettend leerzaam en werd gegeven door professionele docenten met veel praktijkervaring.

In verband met uitbreiding van mijn ‘skills’ ben ik in 2016 op zoek gegaan naar een geschikt opleidingsinstituut in de omgeving van Groningen. Voor de cursus Adobe Photoshop kwam ik terecht bij House of Media, een kleinschalig trainingscentrum. Hier heb ik met veel plezier de cursus Photoshop gevolgd. De cursus was ontzettend leerzaam en werd gegeven door professionele docenten met veel praktijkervaring. Daarnaast hadden we goed cursusmateriaal, een kleine groep cursisten en persoonlijke begeleiding waarin voldoende ruimte was voor vragen en opmerkingen. Ik heb er veel geleerd en een eventuele aanvullende opleiding of cursus zou ik hier zo weer volgen! 

C. Jansen volgde bij ons de cursus Adobe Photoshop

5/5

Ik zou een opleiding aan House-of-Media zeker aanraden.

Ik zocht een professionele DTP opleiding waar ook een diploma / certificaat aan vast zat en niet zomaar een huis tuin en keuken cursus. HOM kwam eigenlijk als enige in aanmerking hier in het Noorden wat mij betreft. Ik had al een opleiding illustratie afgerond aan de Kunstacademie Minerva en wilde mij daarnaast meer bekwamen in DTP. Opdat ik zo meer technische kennis en inzicht zou krijgen om een leuke baan te vinden.

(Betaald) Werk vinden als alleen kunstenaar/illustrator kan soms lastig zijn. Het heeft mij uiteindelijk opgeleverd dat ik genoeg kennis en zelfvertrouwen had om voor mijzelf als zzper te beginnen. Ik heb nu uiteenlopende klussen, zowel op DTP als op illustratie/schilder vlak. De lessen waren altijd zeer professioneel, uitgebreid en goed voorbereid. Er was genoeg tijd om vragen te stellen, want die had ik altijd veel. 😉 Als je naast de opleiding een drukke baan en huishouden hebt dan kon het huiswerk / zelfstudie soms best veel zijn. Dat was wel echt iets waar je ook serieus tijd voor moest vrij maken. Dat was in mijn geval geen probleem en ik vond het ook leuk om te doen. De begeleiding was super, zoals ik al schreef, altijd was er tijd en ruimte om om vragen te beantwoorden. We hebben zelfs een interessant uitje gehad naar de drukkerij van Dagblad van het Noorden. De begeleiding en kennis was wat mij betreft heel vakkundig en gelukkig ook niet te formeel. Heel relaxed en ongedwongen. De lunch was altijd een feestje, iets om naar uit te kijken. Elke X een ander lekker soepje en altijd een eitje erbij. Gezellig met z’n allen. Ik zou een opleiding aan HOM zeker aanraden; omdat het van een hoog niveau is, professioneel, goeie begeleiding, en tegelijkertijd ontzettend gezellig en de kans biedt om leuke nieuwe mensen in je vak gebied te ontmoeten. 

Hilda Groenesteyn – www.studiohille.nl  volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

De begeleiding was zeer kundig en motiverend met duidelijke uitleg.

Mijn toenmalige werkgever heeft mij aangemeld bij House of Media, eerst meerdere pakkettrainingen, later de opleiding grafisch vormgever en daarna de opleiding webdesign. Het heeft mij heel veel gebracht, vooral de opleiding grafisch vormgever was een geweldige tijd, heel veel gedaan, heel veel geleerd en mezelf ontwikkeld. Bijzonder mooie en leerzame opdrachten. Belinda haalt het beste in je naar boven, ze motiveert en geeft goede feedback waar je veel aan hebt. De opleiding webdesign was ook heel duidelijk en goed. Heel veel van geleerd en met veel plezier bij House of Media gedaan. De lessen heb ik als zeer goed ervaren, ik ging er iedere keer met veel plezier naartoe. Heb er heel veel geleerd en mezelf verder kunnen ontwikkelen. De begeleiding was zeer kundig en motiverend, duidelijke uitleg en bovenal dat ze het beste in iemand naar boven weten te halen. De lunch was naar volledige tevredenheid, veel aanbod, heel goed verzorgt en vooral heel gezellig! Ik zou House of media zeker aanbevelen aan anderen. Vanwege de kundigheid, de duidelijke uitleg, het ruime aanbod en de goede voorzieningen.

Alie Goeree volgde bij ons de cursussen InDesign, Photoshop, en Illustrator en de opleidingen Grafisch Media Vormgever en Webdesign

5/5

Wanneer iemand geen tijd heeft om een voltijdse studie te volgen is de House of Media een geschikte en professionele partij.

Op advies van verschillende partijen, met name multimedia bedrijven waar wij zaken mee doen/deden ben ik bij House of Media terechtgekomen.  Wanneer iemand geen tijd heeft om een voltijdse studie te volgen is de House of Media een geschikte en professionele partij om in een korte tijd veel kennis op te doen van het complete Adobe pakket. Door wat ik geleerd heb, kan ik net dat beetje extra beleving geven aan een klant, dit door middel van een mooie presentatie, tekening of folder. We hebben hierin een streepje voor t.o.v. concullega’s ! Tevens kunnen nu veel sneller schakelen aangezien we geen extern bureau meer hoeven in te huren. Dit scheelt kosten en tijd. Alles wat er in de les wordt besproken is gelijk toepasbaar in de praktijk.  Het is ook fijn dat de groepen niet heel erg groot zijn waardoor je ruim voldoende aandacht krijgt om alles te begrijpen en wanneer nodig vragen te stellen. Bovendien: fijne communicatie, makkelijk bereikbaar ook buiten de cursusdagen om, heerlijke soepjes en verse croissants. Gewoon top! 🙂 Ik heb House of Media al meerdere keren aanbevolen aan anderen!

Nienke de Jong volgde bij ons de cursussen InDesign, Photoshop, en Illustrator

5/5

Toen ik na de opleiding in de grafische sector aan het werk ging merkte ik dat je echt heel goed beslagen ten ijs kwam.

Toen ik na de opleiding in de grafische sector aan het werk ging merkte ik dat je echt heel goed beslagen ten ijs komt en er goed van doordrongen bent waaraan ontwerpen moeten voldoen om drukwerk van hoge kwaliteit af te kunnen leveren. Ik had het gevoel makkelijk aan te kunnen haken bij ervaren dtp-ers. Ik heb de lessen bij House of Media als zeer gedegen ervaren. Ik heb een universitaire opleiding gevolgd voor mijn omscholing naar DTP-er/ontwerper, maar moest toch flink aan de bak om alle kennis die werd overgedragen op te nemen en te internaliseren. Hoewel de sfeer ontspannen was en gezellig werd er geen enkele tijd verspild. Ik vond het fijn om zo te worden uitgedaagd.  De begeleiding tijdens de opleiding was competent, warm en open met een enorme liefde voor het vak.  De lunches waren fantastisch en een mooi en gezellig rustmoment op toch behoorlijk pittige cursusdagen. Sindsdien een enorme fan van croissants met pure chocoladepasta 😉 Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen. In mijn contacten die ik gehad met jongere grafici die net van de school kwamen had ik toch het idee dat ik in een half jaar al veel meer doordrongen was van de vakkennis die je moet hebben om kwaliteit te kunnen leveren. Ook het enorme enthousiasme van de docenten heeft mij er van doordrongen dat het een mooi vak is (dat helaas wel erg onder druk staat, heb ik het gevoel).

Eric Spaan volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

House of Media is een kleinschalig trainingscentrum waar veel aandacht en tijd is voor de persoonlijke begeleiding van cursisten.

Al jaren liep ik met het idee rond dat ik iets wilde gaan doen met grafische vormgeving. De wijze waarop verbale communicatie of tekst ondersteund of versterkt wordt door illustraties en/of beeld -en fotomateriaal heeft mij altijd al geboeid. Drukte in het eigen werk vormde vaak de belemmering om hier meer mee te doen omdat het soms moeilijk te combineren is met bijvoorbeeld een deeltijdopleiding. Via via en wat speurwerk op internet kwam ik uiteindelijk bij  House of Media terecht en heb daar in 2010-2011 de DTP opleiding gevolgd. House of Media is een kleinschalig trainingscentrum waar veel aandacht en tijd is voor de persoonlijke begeleiding van cursisten. De docenten zijn vakkundig en enthousiast en de faciliteiten (o.a. de catering!) zijn prima.Ook vond ik de leeromgeving en de sfeer bijzonder prettig en aangenaam.  Kortom een aanrader!

Bert van Zoggel volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

De opleiding was meer dan ik had gehoopt. Door de enthousiaste lessen met veel informatie heb ik een ontzettend leerzaam en leuk half jaar gehad.

Na een afgeronde HBO opleiding wilde ik heel graag nog grafische vormgeving leren. Liever niet weer een vierjarige opleiding. Na een speurtocht op het internet kwam ik terecht bij House of Media met het perfecte aanbod voor mij. De opleiding grafische vormgeving, klassikaal en in een half jaar (1x per week les). De opleiding was meer dan ik had gehoopt. Door de enthousiaste lessen met veel informatie heb ik een ontzettend leerzaam en leuk half jaar gehad. De begeleiding was erg goed. Ik kon altijd bellen of mailen en de feedback op de opdrachten was erg leerzaam. Niet alleen de leuke lessen maakten de maandag om naar uit te kijken, maar de lekkere en uitgebreide lunch was ook altijd een feestje. Mijn hele mindset is veranderd na de opleiding. Het begin je met ontwerpen, waar moet je op letten en hoe onderbouw je je ontwerp? Na de opleiding heb ik nog meer passie en ambitie gekregen om mij verder te ontwikkelen. Hiervoor wil ik House of Media erg bedanken. Ik zal House of Media zeker aanraden aan mensen. De docenten hebben veel ervaring en kennis wat enthousiast wordt overgebracht.

Anne-Sophie Mulder volgde bij ons de opleiding Grafische Vormgeving

5/5

House of media is zeker aan te raden als je op zoek bent naar een cursus in de multimedia- of grafische sector.

Ik heb de zesdaagse cursus InDesign gevolgd bij House of Media, op aanraden van een zakelijke relatie uit de drukkerswereld. Ik ben opgeleid als grafisch ontwerper, het ging mij alleen om de technische vaardigheden. De cursus heeft een praktische insteek, dus voorziet daar goed in. De lessen worden op enthousiaste wijze gegeven en je kunt te allen tijde met je vragen terecht. De sfeer is ongedwongen. De gezamenlijke lunch in de gezellige keuken is uitstekend verzorgd en geeft ruimte om je medecursisten beter te leren kennen. Kortom, House of Media is zeker aan te raden als je op zoek bent naar een cursus in de multimedia- of grafische sector.

Anja Robbeson volgde bij ons de cursus Adobe InDesign

5/5

De opleiding heeft mij op een heel gedegen manier klaargestoomd om van vormgeven mijn beroep te maken

De DTP-opleiding bij House of Media was echt een cadeautje: intensief, maar ook ontzettend leerzaam en leuk. Belinda kent echt alle ins & outs van InDesign, Illustrator en Photoshop en ze leert je heel gestructureerd en nauwkeurig te werken. Maar misschien zat dat ook al wel in mijn eigen karakter. Hoe dan ook, de opleiding heeft mij op een heel gedegen manier klaargestoomd om van vormgeven mijn beroep te maken. Daar heb ik nog iedere dag plezier van. En heel af en toe hoor ik Belinda’s adviezen nog in gedachten voorbijkomen (“Word goede vriendjes met de drukker!”).  

Mirjam Pijning – Mirvi Vorm en Inhoud  – volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

De lesdagen waren leuk en inspirerend, met als hoogtepunt de heerlijk goedverzorgde lunch, elke week weer een feestje met wat er op tafel kwam.

Om het studiowerk binnen ons eigen bedrijf DrukStore drukwerken over te nemen, heb ik de opleidingen DTP én Grafische Vormgeving met succes gedaan en de certificaten gehaald. Met mijn bureau MOOiST ontwerpen, maak ik nu prachtige ontwerpen voor bestaande DrukStore klanten maar ook voor nieuwe eigen klanten, ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in het vormgeven van rouwdrukwerk. De lesdagen waren leuk en inspirerend, met als hoogtepunt de heerlijk goedverzorgde lunch, elke week weer een feestje met wat er op tafel kwam. Kortom, een leuke tijd waar ik na jaren nog steeds veel plezier van heb

Janneke Oosterwijk – www.drukstore.nlvolgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Grafische Vormgeving

5/5

Bij House of Media heb ik veel kennis opgedaan over het Adobe CC-pakket.

Bij house of media heb ik veel kennis opgedaan over het Adobe -pakket. De integratie van ID met bestanden uit PS/AI waren zeer nuttig. De lessen zijn professioneel opgezet met goed lesmateriaal en je had de mogelijkheid om thuis in je eigen tempo het cursusmateriaal op een geleende Mac te oefenen.

Nick Kadam volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

De lessen bij “House of Media” waren zéér breed uitgemeten en voor iedereen goed te begrijpen.

Mijn naam is Jan Dijkstra en ik was in 2009 onder de hoede van “House of Media”. Op een open dag in Veenendaal kwam ik “House of Media” tegen en was ik meteen overtuigd. De cursus Indesign, Photoshop en Illustrator heeft me verder geholpen met wat ik al wist vanuit de drukkerijen waar ik gewerkt had en mijn interesse voor de voorbereiding vergroot. De lessen bij “House of Media” waren zéér breed uitgemeten en voor iedereen goed te begrijpen.  Na een een aantal weken leek voor de docenten al heel duidelijk wat voor “vlees” ze in de kuip hadden en konden zo elke leerling de juiste begeleiding geven. Op maat dus eigenlijk. Omdat jullie als leraressen snappen hoe je op een ongedwongen manier een cursist naar een certificaat begeleidt. En: er is volgens mij niemand, als opleidingsinstituut, die een lunch verzorgde zoals jullie dat deden. Sjapo!

Jan Dijkstra volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

Met goed lesmateriaal en enthousiaste docenten heb ik veel geleerd dat ik direct praktisch kon toepassen.

House of Media is een gedreven centrum waar ik met veel plezier aan terug denk. Met goed lesmateriaal en enthousiaste docenten heb ik veel geleerd dat ik direct praktisch kon toepassen. Naast de prettige sfeer en top begeleiding tijdens de lessen was er alle ruimte voor vragen, opmerkingen en leerzame discussies. Tijdens de heerlijke lunches werd er door de docenten van House of Media altijd gezorgd voor een goede sfeer in de groep. Ik raad House of Media zeer zeker aan wanneer je je toekomst serieus neemt.

Mark Scheper volgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Grafische Vormgeving

5/5

De lessen waren top. Ontzettend veel geleerd!

In 2007 was het voor mij erop of eronder. Wat wil je nu echt worden nu je groot bent (destijds 42 jaar oud). In ieder geval terug naar het creatieve vak. Via Internet bij House of Media gekomen en de opleiding to DTP-er gevolgd. Inmiddels zijn we tien jaar verder en heb ik sinds 2009 mijn eigen bedrijf ARVI en doe alles op het gebied van reclame. Leuke klanten en vooral leuk werk. De lessen waren top (thanks Jildou). Ontzettend veel geleerd!

Ronald Verzee – Arvi-Design volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

Van Stukadoor naar DTP-er

Van stukadoor naar DTP-er. Tijdens het zoeken naar een stageplek blijven Belinda en Jildou je motiveren tot het bittere eind. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, een stageplek gevonden en nu een vaste baan dankzij de DTP-opleiding van House of Media. ik zeg: 5 sterren!

Igor Wever volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

Ik ben heel erg blij dat ik destijds gekozen heb voor House of Media.

Nadat ik eindelijk had besloten het roer om te gooien en de opleiding DTP te gaan starten, ging ik op zoek naar een geschikte opleiding. Voor mij was het belangrijk om een opleiding te vinden die erg praktijkgericht was en in het noorden van het land i.v.m. reistijd. Op deze manier kwam ik uit bij House of Media. Al heel snel kreeg ik door dat ik precies de juiste beslissing had genomen doordat de lessen met veel enthousiasme en ervaring gegeven werden door Belinda en Jildou. Hierdoor kreeg ik een hele stevige basis waar ik nu nog steeds op terug kan vallen. wat door mij ook als erg prettig is ervaren is de prachtige lokatie en de altijd lekkere en gezellige lunch. Het is mij zo goed bevallen dat ik na de opleiding DTP doorgegaan ben met de opleiding Webdesign & Webdevelopment en hierna mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben heel erg blij dat ik destijds gekozen heb voor House of Media

Maryvonne Kuindersma – Vonenco volgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Webdesign

5/5

Simpel: door House of Media heb ik mijn keerpunt kunnen maken. For ever thankful!!!!!!!!

Na een poosje wikken en wegen over mijn toekomst had ik een plan; ik wilde grafisch ontwerper worden. Van het kennismakingsgesprek werd ik zo mogelijk nog enthousiaster. House of Media kenmerkt zich met uiterst vakkundige docenten, die niet enkel theorie bezitten, maar ook een flinke lading praktijkervaring. Ik heb twee volledige cursussen mogen doen, waarmee ik nu absoluut een professional ben. Ze weten zo veel informatie in duidelijke lessen te stoppen, dat je jezelf al na een tweede les kunt verbazen over je eigen kunnen. Ik zou een ieder House of Media aanraden, niet alleen om het goede aanbod, maar ook zeker om de geweldige sfeer.

Marloes Sandee volgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Informatie Media Vormgever

5/5

Ik zou House of Media aanbevelen door in de eerste plaats de menselijke aanpak, die werkt bij mij.

House of media was de eerste die opviel in het noorden van het land. De cursussen hebben mij zoveel bekendheid met (het meeste illustrator) opgeleverd dat ik mij (toch ouder ingestapt maar met heel veel praktische grafische kennis en ervaring) nu nog steeds staande houdt in een steeds wisselende vraag naar diverse werkzaamheden in het bedrijf. Mijn ervaring met de lessen is dat het voor mij pittig snel moest. Ligt voor het grootste deel aan mij waarschijnlijk. maar was zeker te doen. De lunch daar, die moet je ervaren en was meer dan uitstekend.  Ik zou House of media aanbevelen door in de eerste plaats de menselijke aanpak, die werkt bij mij.

Jaap Bruynzeel volgde bij ons de cursussen Adobe Photoshop en Illustrator

5/5

House of Media beviel zo goed dat na Indesign nog een aantal cursussen volgden.

Ik zocht een praktische cursus Indesign. Eén in de buurt, niet te tijdrovend en ook eentje waar mijn leidinggevende qua kosten geen rolberoerte van zou krijgen. House of Media beviel zo goed dat na Indesign nog een aantal cursussen volgden. De lesdagen in combinatie met het huiswerk waren voor mij goed te combineren met mijn baan. Docenten Jildou en Belinda kennen beiden zowel de theorie als de praktijk als hun broekzak en dat merk je in de manier waarop ze lesgeven. Na een blokje theorie volgen meteen wat oefeningen en ze geven alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast vond ik het heel leuk om met de mede-cursisten je werk te bespreken en van elkaar te leren. Binnenkort start ik met Illustrator: ik verheug me er al op…én op de chocola bij de koffie en de heerlijk uitgebreide lunch!

Nanouk Boter volgde bij ons onder andere de cursussen Adobe Photoshop en InDesign

5/5

Ik kijk terug op een leerzame, gezellige en waardevolle periode waar ik nog elke dag de vruchten van pluk.

Ik heb mijn DTP-operator opleiding gevolgd in 2010.  House of Media voelde als een warm nest, welkom en toegankelijk voor iedereen en voor alle niveaus! De lessen waren altijd duidelijk, vakgericht en vakkundig. Er werd goed voor ons gezorgd met een uitgebreide lunch en koffie op zijn tijd. Het waren intensieve maar zeer waardevolle dagen! Bij het studeren thuis was er hulp achterhand dmv mailcontact. Ik kijk terug op een leerzame, gezellige en waardevolle periode waar ik nog elke dag de vruchten van pluk. Ik zou House of Media dan ook zeker aanraden!!

José Cuperus-Siemensma volgde bij ons de opleiding Desktop Publishing

5/5

Deze opleidingen zijn een keerpunt in m'n carrière geweest!

Ik heb een DTP-opleiding en een opleiding Webdesign gevolgd bij House of Media om mezelf om te scholen. Het was hard werken naast m’n baan, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Met de behaalde diploma’s heb ik snel een superleuke baan gevonden. Deze opleidingen zijn een keerpunt in m’n carrière geweest!

Marije volgde bij ons de opleidingen Desktop Publishing en Webdesign